fbpx

Inloggen

Nog geen account? Registreer nu

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Wachtwoord wordt gegenereerd en per mail verstuurd.

Meer zoekopties nodig? Geavanceerd Zoeken

Stage Vacatures voor Leerling kappers

Een kapper stage kan je gemakkelijk vinden op twee verschillende manieren.

  1. Bekijk de actieve kapper vacatures hierboven en filter op de regio waarin jij stage wilt lopen. Lees de beschrijving goed en als deze past bij jouw voorkeur, solliciteer dan door op de knop solliciteren te klikken. Je maakt dan een CV profiel aan waarmee je rechtstreeks contact op kunt nemen met de salon.
  2. Heb je minder haast en wil je dat de salons zelf contact met je opnemen, maak dan een CV aan. Deze komt rechtstreeks terecht bij de salons die stageplaatsen beschikbaar hebben.

BOL staat voor Beroeps Opleidende Leerweg. Bij BOL stage volgt een leerling een kappersopleiding en heeft officieel de status van leerling of student. De stagiair loopt minimaal 1 dag per week een stages van 10 tot 2o weken bij een erkend leerbedrijf/salon naar keuze.

Volg je een BOL stage dan heb je geen arbeidsovereenkomst maar een stageovereenkomst. Je ontvangt hiervoor soms een kleine vergoeding maar dit is afhankelijk per salon. Vraag hier dus altijd specifiek naar bij je kennismakingsgesprek.

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Een BBL stage zit anders in elkaar dan een BOL stage omdat je bij een BBL stage wel een arbeidsovereenkomst hebt. Je werkt minimaal 3 dagen per week bij een erkend leerbedrijf/salon en gaat 1 dag per week naar school.

Omdat je officieel geen student bent ontvang je geen studiefinanciering en geen OV-jaarkaart. Wel is er een grotere kans op een salaris / reiskosten vergoeding vanuit de salon omdat je over het algemeen waardevoller zal zijn dan een BOL stagiair.

Heb je een salon en plek voor een leerling of stagiair? Dan kan je een stagevacature plaatsen. Je vacature komt direct terecht bij de leerlingen in jouw omgeving die op zoek zijn naar een kapper stage. Bovendien krijg je daarmee toegang tot een onbeperkt lidmaatschap op kappersmodellen.nl.

kapper stage

×