fbpx
20.000+ members 🎊
De grootste kapper community van NL 20.000+ members Dagelijks nieuwe vacatures én kandidaten

CV’s

Ik ben op zoek naar een kapper. Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een kapper, dan kan je hier een kapper- of stage vacature plaatsen. Wanneer jouw vacature online staat kunnen kandidaten solliciteren op de plek in jouw salon. Je kunt de sollicitaties en jouw vacature in jouw NKU account beheren. Zolang jouw vacature online staat, krijg je bovendien toegang om zelf contact op te nemen met de CV’s van de kandidaten. Zie je een geschikte kandidaat? Dan kun je zelf pro-actief deze kapper benaderen.

Wat is het niveau van de kappers?

Het niveau van de kappers is zeer uiteenlopend. Je vindt zowel startende leerlingen die op zoek zijn naar een stage in een salon om werkervaring op te doen, als ook ervaren professionals met jaren werkervaring. Wil je zeker weten dat het niveau van de kapper aansluit bij jouw vacature? Filter dan op werkniveau, bekijk het CV aandachtig en vraag er specifiek naar wanneer je contact opneemt met de kandidaat.

Moet ik zelf contact opnemen met de kandidaten?

Nee. Je hoeft niet zelf contact op te nemen via de CV’s om een kandidaat te vinden. Om een kandidaat te vinden kan je ook alleen een vacature plaatsen. De vacature komt dan bij de kappers in jouw regio terecht en de geïnteresseerde kappers zullen zelf contact met jou opnemen door een sollicitatie te versuren.

kapper kandidaten op zoek naar kappers werk (vacatures) voor salons

Vrijdag worden de nieuwe kandidaten bekend gemaakt. 
CV's Ontvangen
close-image
Maandag worden de nieuwe kapper- en stage vacatures verstuurd.
Vacatures Ontvangen
close-image

Bericht over nieuwe CV's ontvangen?

Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuwe kandidaten? Meld je hieronder aan.
AANMELDEN
close-link
×