fbpx

Inloggen

Nog geen account? Registreer nu

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Wachtwoord wordt gegenereerd en per mail verstuurd.

Freelancecontract

Freelancecontract Template

Welkom bij onze gratis template voor een “Freelancecontract”! Deze sjabloon is speciaal ontworpen voor freelance kappers en opdrachtgevers in de kappersindustrie, maar kan worden aangepast voor gebruik in andere sectoren.

Wat is een Freelancecontract?

Een freelancecontract is een juridisch document dat de afspraken en voorwaarden regelt tussen een zelfstandige freelancer en een opdrachtgever. Dit contract definieert de aard van het werk, de vergoeding, en andere relevante details van de opdracht.

Waarom deze Template Gebruiken?

  1. Eenvoudig aan te passen: Onze sjabloon is gemakkelijk te bewerken en aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Voer eenvoudig de benodigde informatie in en pas de voorwaarden aan volgens jouw situatie.
  2. Juridisch compliant: Hoewel deze sjabloon nuttig kan zijn als basis, is het belangrijk op te merken dat het geen juridisch advies biedt. Raadpleeg een gekwalificeerde jurist om ervoor te zorgen dat jouw freelancecontract voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.
  3. Tijdbesparend: Waarom vanaf nul beginnen? Deze sjabloon kan jouw tijd en moeite besparen bij het opstellen van een freelancecontract.

Hoe Gebruik je de Template?

  1. Download de sjabloon in jouw gewenste formaat (bijv. Word, Google Docs).
  2. Vul de lege velden in met de relevante informatie, zoals de naam van de freelancer en de opdrachtgever, de aard van de opdracht, de vergoeding en andere voorwaarden.
  3. Controleer de tekst zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles correct is ingevuld en aangepast aan jouw situatie.
  4. Laat het contract ondertekenen door beide partijen (freelancer en opdrachtgever) en bewaar kopieën voor jullie administratie.
×