fbpx

Inloggen

Nog geen account? Registreer nu

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Wachtwoord wordt gegenereerd en per mail verstuurd.

ZZP-overeenkomst (overeenkomst van opdracht)

ZZP-overeenkomst (Overeenkomst van Opdracht) Template

Welkom bij onze gratis template voor een “ZZP-overeenkomst (Overeenkomst van Opdracht)”! Deze sjabloon is speciaal ontworpen voor zelfstandige kappers en opdrachtgevers in de kappersindustrie, maar kan worden aangepast voor gebruik in andere sectoren.

Wat is een ZZP-overeenkomst (Overeenkomst van Opdracht)?

Een ZZP-overeenkomst, ook wel een Overeenkomst van Opdracht genoemd, is een juridisch document dat de afspraken en voorwaarden regelt tussen een zelfstandige professional (ZZP’er) en een opdrachtgever. Deze overeenkomst definieert de aard van het werk, de vergoeding, en andere relevante details van de opdracht.

Waarom deze Template Gebruiken?

  1. Eenvoudig aan te passen: Onze sjabloon is gemakkelijk te bewerken en aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Voer eenvoudig de benodigde informatie in en pas de voorwaarden aan volgens jouw situatie.
  2. Juridisch compliant: Hoewel deze sjabloon nuttig kan zijn als basis, is het belangrijk op te merken dat het geen juridisch advies biedt. Raadpleeg een gekwalificeerde jurist om ervoor te zorgen dat jouw ZZP-overeenkomst voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.
  3. Tijdbesparend: Waarom vanaf nul beginnen? Deze sjabloon kan jouw tijd en moeite besparen bij het opstellen van een ZZP-overeenkomst.

Hoe Gebruik je de Template?

  1. Download de sjabloon in jouw gewenste formaat (bijv. Word, Google Docs).
  2. Vul de lege velden in met de relevante informatie, zoals de naam van de ZZP’er en de opdrachtgever, de aard van de opdracht, de vergoeding en andere voorwaarden.
  3. Controleer de tekst zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles correct is ingevuld en aangepast aan jouw situatie.
  4. Laat de overeenkomst ondertekenen door beide partijen (ZZP’er en opdrachtgever) en bewaar kopieën voor jullie administratie.
×