fbpx

Inloggen

Nog geen account? Registreer nu

Wachtwoord vergeten?

Registreren

Wachtwoord wordt gegenereerd en per mail verstuurd.

Niet-concurrentiebeding

Niet-concurrentiebeding Template

Welkom bij onze gratis template voor een “Niet-concurrentiebeding”! Deze sjabloon is speciaal ontworpen voor de kappersindustrie, maar kan worden aangepast voor gebruik in andere sectoren.

Wat is een Niet-concurrentiebeding?

Een niet-concurrentiebeding is een juridische overeenkomst waarin een werknemer, freelancer of zakenpartner ermee instemt om gedurende een bepaalde periode na het beëindigen van een arbeidsrelatie of zakelijke samenwerking geen concurrerende activiteiten te ondernemen. Dit kan het starten van een vergelijkbare onderneming in dezelfde branche of het aannemen van klanten van de voormalige werkgever of partner beperken.

Waarom deze Template Gebruiken?

  1. Eenvoudig aan te passen: Onze sjabloon is gemakkelijk te bewerken en aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Voer eenvoudig de benodigde informatie in en pas de voorwaarden aan volgens jouw situatie.
  2. Juridisch compliant: Hoewel deze sjabloon nuttig kan zijn als basis, is het belangrijk op te merken dat het geen juridisch advies biedt. Raadpleeg een gekwalificeerde jurist om ervoor te zorgen dat jouw niet-concurrentiebeding aan de geldende wet- en regelgeving voldoet.
  3. Tijdbesparend: Waarom vanaf nul beginnen? Deze sjabloon kan jouw tijd en moeite besparen bij het opstellen van een niet-concurrentiebeding.

Hoe Gebruik je de Template?

  1. Download de sjabloon in jouw gewenste formaat (bijv. Word, Google Docs).
  2. Vul de lege velden in met de relevante informatie, zoals de namen van de partijen, de duur van het beding, de geografische beperkingen en andere voorwaarden.
  3. Controleer de tekst zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles correct is ingevuld en aangepast aan jouw situatie.
  4. Laat het niet-concurrentiebeding ondertekenen door alle betrokken partijen en bewaar kopieën voor jullie administratie.
×