fbpx
20.000+ members 🎊
De grootste kapper community van NL 20.000+ members Dagelijks nieuwe vacatures én kandidaten

Stagiairs

Wij zoeken momenteel voor het leerstage traject van de gemeente Amsterdam, UAF, NKA en L’Oréal nog meerdere stageplaatsen in Amsterdam. Bekijk hier meer.

Hoe kom ik in contact met een leerling kapster?

Om contact op te nemen met een stagiair, plaats je eerst een stage vacature. Zodra jouw stage vacature online staat kunnen de leerling kapsters zelf contact opnemen en solliciteren voor jouw stageplek.

Zodra de stage van jouw salon online staat krijg je bovendien toegang om de CV’s te bekijken van de kapper stagiairs. Bekijk eerst goed of het CV van de kapster past bij de plek die jij beschikbaar hebt. Heb je een geschikte kapster gevonden, dan kan je via de ‘contact’ knop verder contact opnemen.

Let er ten slotte op je jouw vacature offline haalt wanneer je een stagiair gevonden hebt; om teleurstelling van andere sollicitanten te voorkomen.

 

Wat kost een stagiair mij precies?

De vergoeding van een kapper stagiair is afhankelijk van de constructie van de stage. Kies je voor BBL stage, dan ga je een arbeidsovereenkomst aan met de leerling, welke is gekoppeld aan de schoolovereenkomst. De leerling heeft dus recht op minimaal het minimum loon voor de uren dat deze werkzaam is in jouw salon.

Ben je van plan een BOL stagiair aan te nemen, dan ga je geen arbeidsovereenkomst aan, maar een stageovereenkomst. De stagiair heeft in dat geval recht op een stagevergoeding tussen de €25 en €40 per dag.

 

Moet ik een erkend leerbedrijf zijn om een kapper leerling aan te nemen?

Voor een stagiair om stage te kunnen lopen geldt er een voorwaarde dat de leerling voldoende begeleiding ontvangt en de salon een erkend leerbedrijf is.

blank

Vrijdag worden de nieuwe kandidaten bekend gemaakt. 
CV's Ontvangen
close-image
Maandag worden de nieuwe kapper- en stage vacatures verstuurd.
Vacatures Ontvangen
close-image

Bericht over nieuwe CV's ontvangen?

Wil jij ook op de hoogte blijven van nieuwe kandidaten? Meld je hieronder aan.
AANMELDEN
close-link
×