2023 haarkleurtrends: welke kleuren zullen het komende jaar domineren?

De Haarkleurtrends van 2023: Wat kunnen we verwachten?

Met het nieuwe jaar om de hoek, is het tijd om te kijken naar de toonaangevende haarkleurtrends van 2023. Elk jaar brengt nieuwe trends op het gebied van haarkleuren, en het komende jaar zal geen uitzondering zijn. Van gedurfde kleuren tot subtiele accenten, hier zijn de kleuren die naar verwachting het komende jaar zullen domineren.

Gedurfde Neonkleuren

Neonkleuren zullen naar verwachting een grote trend zijn in 2023. Denk aan felle roze, groen, geel en blauw – deze gewaagde kleuren zullen overal te zien zijn. Of je nu kiest voor een volledige neon-look of slechts een paar gedurfde highlights, deze kleuren zullen zeker de aandacht trekken.

Natuurlijke Zonovergoten Tinten

Aan de andere kant van het spectrum zullen natuurlijke, zonovergoten tinten ook populair zijn in 2023. Denk aan warme karamelkleuren, zachte honingblond en rijke kastanjebruin. Deze tinten zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een subtiele maar toch verfijnde verandering in hun haarkleur.

Pastelkleuren

Pastelkleuren zullen in 2023 een blijvende trend zijn. Zachte tinten zoals lavendel, perzik en babyblauw zullen populair blijven voor degenen die op zoek zijn naar een dromerige, romantische uitstraling. Deze kleuren kunnen worden gebruikt voor volledige kleuring of als zachte accenten.

Balayage en Ombré

Balayage en Ombré blijven ook een favoriete keuze voor veel mensen in 2023. Deze technieken zorgen voor een natuurlijke overgang van kleur en zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een lage onderhoudshaarkleur. Van subtiel tot dramatisch, deze kleurtechnieken bieden eindeloze mogelijkheden.

Conclusie

Of je nu kiest voor een gedurfde neonkleur, een natuurlijke zonovergoten tint, een zachte pastelkleur of een balayage-ombré look, de haarkleurtrends van 2023 bieden voor elk wat wils. Of je nu je look wilt opfrissen of volledig opnieuw wilt uitvinden, er is een haarkleur die past bij ieders stijl en persoonlijkheid. Welke kleur kies jij voor het komende jaar?